LLANELLI – Veľkou Britániou otriasol otrasný príbeh ako z hororu. Žena, ktorá si hovorí Annabelle Forestová, mala iba sedem rokov, keď ju jej zvrhlá matka zasvätila do satanistického kultu tým, že sa musela pozerať na to, ako si to rozdáva pred ďalšími ľuďmi so svojím manželom Colinom Batleyom (48), neskôr zatknutým za sexuálne násilie páchané na deťoch. Batley bol vodcom kultu, ktorý mal desiatky členov. Svoje zvrhlé praktiky a rituály vykonávali v jednom nenápadnom dome v meste Llanell vo Walese. Keď mala Annabelle iba jedenásť rokov, už bola znásilnená dvoma mužmi, o tri roky neskôr sa musela zúčastniť na skupinovom sexe spolu so svojou matkou. Kým mala Annabelle 18 rokov, satanistický kult na čele s vlastnou matkou ju donútil vyspať sa s 1 800 mužmi!

Na súdnom procese v roku 2011 bol Batley obvinený okrem iného aj z toho, že počas obdobia, keď bol ženatý, mával skupinový sex s inými ženami i deťmi! Obvinená bola aj Annabellina matka, zároveň s manželom ich odsúdili na 11 a 12 rokov väzenia. „Nič ma nemohlo zraniť väčšmi, ako ma zranila matka a ten muž. Moja matka bola diabolská žena a ja jej nikdy neodpustím," priznáva trpkú pravdu Annabelle v kontroverznej knihe, ktorá jej má pomôcť vyrovnať sa s temnou minulosťou.

Annabelle už má vlastnú rodinu, no na to, že bola nútená k prostitúcii, aby pomohla vyzbierať peniaze na „cirkev" svojej bláznivej matky, tak skoro nezabudne. „Bolo to hrozné. Najbolestivejšia a najšokujúcejšia vec, ktorá sa mi kedy stala - ale bola to moja cesta - bola tá, keď mi povedal, že ak to neurobím, pôjdem do Priepasti, ktorá bola našou verziou pekla. Colin vedel, ako nás manipulovať tak, že mu uveríte všetko, čo povie. Ani sme nemali dovolené pozrieť sa mu do očí."

Colin Batley bol prvý, kto Annabelle znásilnil, no keď mala štrnásť, aj jej matka na nej páchala sexuálne násilie. Annabelle sa pokúsila o samovraždu. V sedemnástich rokoch zostala tehotná so svojím nevlastným otcom. Rok po narodení dieťaťa v noci utiekla z domu a do súdneho procesu nevidela ani svoju matku, ani tyrana Batleya. Myslela si, že v deň jej odsúdenia povie zničená matka svojej dcére, že ju to mrzí, že podľahla čaru toho blázna. No pochopila, že jej matka bola rovnako diabolská ako Colin.

Annabelle, dnes už matka dvoch detí, žije na severe Anglicka. Krutú časť svojho života opísala v memoároch s titulom Diabol na prahu: Môj útek zo satanistického sexkultu, ktorými chce pomôcť zabrániť podobným zverstvám páchaných na deťoch po celom svete. (krátené)